0, 19.04.2018 08:47

PETEK 20. aprila z LUNO v veselih DVOJČKIH in skrbnem RAKU

Ponoči bo Sonce vstopilo v zemeljsko znamenje, v Bika, in do 21. maja bomo delovali v pridnih, zanesljivih in preudarnih energijah, z  namenom, da kaj materialnega ustvarimo.

Na poti  svojih ciljev in načrtov bomo stopali prožno, potrpežljivo, vztrajno, umirjeno in zanesljivo, z mislijo, da si ustvarimo materialno varnost, po kateri zelo hrepenimo. Mnogo bolj bomo usmerjeni v delo in v njegove rezultate.

Luna bo do popoldneva potovala še po zračnih Dvojčkih, si še vedno želela veliko dogajanja, komunikacije, tako, da nas čaka razburljiv in dinamičen dopoldne. Ob pol petih se po premaknila v družinskega Raka in že nakazovala težnje po domu, družinskemu življenju, z veseljem bomo doma z otroci in kaj postorili po domu.  Povežeta se tudi Luna in Sonce v lep aspekt, kar bo odlično za medsebojno sodelovanje, povezovanje in ukvarjanje z domačimi zadevami. Uspešni in zadovoljni bomo in z veseljem pričakovali prijeten vikend,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .