0, 16.04.2018 14:57

TOREK 17. aprila z LUNO v hedonističnem BIKU

Prijeten dan je pred nami, ko se bo mnogim mudilo po nakupih in ko bomo urejali pomembne zadeve.

Luna potuje po znamenju Bika, naleze se te njegove počasnosti in preudarnosti, ko se brez občutka slabe vesti lahko predamo lenobi, uživanju in ljubezni. Spodbudni aspekti Venera bodo  v nas netili veliko potrebo po ljubezni, odnosu, Pluton  nam bo omogočal intenzivno občutenje in strastna sexualna doživetja. Radi se bomo predajali in imeli velike apetite, tako v odnosih, pri hrani in pri zapravljanju. Danes se bo veliko nakupovalo in bolj odpiralo denarnice. Pazimo, da ne zapravimo preveč. Luna in Mars pa dovajata ogromno energije, ukvarjanje z financami in veliko fizične aktivnosti.

Ni kaj, pred nami je  prijeten in aktiven dan, začinjen z ljubeznijo in strastjo.Dovolimo si vse to občutiti,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .