0, 15.04.2018 19:44

PONEDELJEK 16. aprila z LUNO v prijaznem BIKU

Zbudili se bomo še pod vtisom in z energijami nočnega mlaja v znamenju Ovna, za tisto pravo energijo v sebi in aktivacijo življenjskih projektov in pomembnih odločitev počakajmo še kakšen dan.

Merkur je našel svojo direktno smer in marsikdo se bo od nas oddahnil od ovir in zapletov zadnjih treh tednov dni. Vendar še nima tiste prave odločnosti in moči, saj je še počasen. Priporočam mesec maj za vse pomembne odločitve in podpise pogodb ter za velike nakupe, tam po praznikih bo odlično. Danes bo Luna malo pred enajsto dopoldne vstopila v počasnejšega Bika, vendar bo že v rastoči fazi in počasi bomo začutili več moči in energije v svojem telesu, več bo navdušenja, zanosa in želje po premikih. Dnevi z Luno v Biku se tudi odlični za peko peciva, kuhanje in sajenje vrtnin in cvetlic na vrtu ali na njivi.

Veselimo se že te sveže energije in navdušenja, rastoče Lune, kar nas bo ravno do praznikov potiskalo naprej in pospeševalo tempo, vse do uspešnega uveljavljanja na nam pomembnih področjih.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .