0, 26.03.2018 09:01

TOREK 27. marca z LUNO v ustvarjalnem LEVU

Veselo in odprto bomo preživeli dan, Luna v Levu se veseli srečanja s Soncem v Ovnu, dve ognjeni energija nas potiskata naprej.

Veliko enega veselja bo, ko bomo zaupali vase, ko se bomo radi srečevali z ljudmi iz preteklosti, obiskali stare prijatelje in spodbudili stare projekte.

Kreativna žilica bo v nas, primerno za ustvarjanje in nastopanje, pisanje gradiva, tekstov, za samo promocijo in predstavitve projektov.

Prava beseda na pravem mestu je odlika ljudi z vizijo,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .