0, 21.03.2018 19:59

ČETRTEK 22. marca z LUNO v veselih DVOJČKIH

Ko Luna prehaja zračno znamenje Dvojčkov, nam je po navadi razgibano in prijetno, vse se odvija hitro, zanimivo in igrivo.

Vendar je njegov vladar Merkur že nekaj dni stacionaren in se že pripravlja na svoj obrat v retrogradno smer, zato, se nam ne bo odvijalo vse po načrtih in predvidevanjih. Mnogi od nas, še posebno »merkurjanci« že čutimo notranji nemir in rahlo zmedo. Ne jezimo se preveč, če bomo pozabljali, zamešali, če bomo rahlo zmedeni, nejasni in neodločni. Vse bo  mogoče v komunikaciji, govorimo lahko en čez drugega, se ne razumemo, narobe preberemo, napišemo in se napačno dogovorimo. Še dobro da bosta Luna in Sonce v lepi povezavi in omilila dnevno dogajanje. Če ne bomo vse jemali izredno resno, se ne pritoževali za pomote in napake, spregledali površnosti, zlahka odpustili zamudo in izgovore, bo dan najlepši.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .