0, 13.03.2018 20:13

SREDA 14. marca z LUNO v nepredvidljivem VODNARJU

V sredo bomo pokazali  interes za druženje in povezovanje v skupinah. Luna v znamenju Vodnarja bo spodbujala sproščenost, drugačnost, neobičajne zadeve in obenem nas bo tudi povezovala.

Zelo radi se bomo družili z ljudmi, ki imajo podobne interese kot sami, se povezovali na internetu in kaj skupinskega ustvarili. Dober dan bo tudi za astrološke tečaje, delavnice ali svetovanja. Veliko enih misli in načrtov nam bo pričaral Jupiter, njegova retrogradnost pa bo potegnila ideje iz preteklosti na plan. Počasi se že približujemo mlaju in z njim novemu Luninemu ciklusu, ki bo prinesel zopet novo energijo, do takrat pa nam bo koristil počitek in zmerna dejavnost.

Lepo zmerno in družabno, ne pozabimo na prijatelje in njihove zgodbe,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .