0, 12.03.2018 11:27

TOREK 13. marca z LUNO v prijateljskem VODNARJU

Dnevi z Luno v zračnem Vodnarju so po navadi zelo družabni, sproščeni in prijetni za odnose. Vendar danes bo Venera, katera razlaga kakšni so naši odnosi in potreba v ljubezni v neprijetni povezavi s Saturnom, kar vse zadeve ohladi in naredi manj sproščene.

Tistim, ki veza škripa in niste sigurni, če se bo obdržala, boste danes čutili še posebno ta strah pred zapuščenostjo, veliko bo nezaupanja in sumničenja. Še posebno bomo manj razpoloženi in veseli v dopoldanskem času, no popoldne se bo ozračje razvedrilo. Več bo prijetnih aspektov-povezav med planeti in v nas bo raslo veselje, optimizem in zaupanje v svojo prihodnost. Veseli bomo, kaj nam prinaša življenje in njegove zgodbe, tudi če na prvo žogo niso vse idealne. Vendar izzivi v življenju so zato, da rastemo in se razvijamo, ne pa, da nas je strah in se umikamo pred problemi in dinamiko dogajanja.

Naj bo naš odnos do življenja optimističen in take zgodbe nam bo univerzum tudi vračal, 

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena DolarSmile

Dnevni vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 12.03.2018 17:21