0, 11.03.2018 20:23

PONEDELJEK 12. marca z LUNO v hladnem KOZOROGU

Smo v zadnji Lunini fazi, ko se Luna približuje mlaju. Pričakujemo lahko večjo umirjenost in pasivnost.

Čustveno občutljivi ljudje boste lahko pesimistični, brezvoljni in depresivni. Imeli bomo občutek, da je življenje ena sama obveznost in da nam manjka veselja, pozitivne energije in prodornosti. Ta teden bo dober čas za počivanje, za sproščanje in meditacijo, kajti projekti in nova dela , ki jih začenjamo tik ob mlaju, ne bodo uspešni. Rajši se držimo rutine in vsakodnevnih obveznosti. Dokončajmo, kar smo začeli ob zadnjem mlaju, poslovno sodelujmo, vendar ne začenjajmo nekaj na novo. Dopoldne nam bo Jupiter dodal nekaj optimizma in dobrega občutka, da se držimo varne in preizkušene smeri. Popoldne boste nekateri v manjšem stresu, predvsem če bo pritisk na vas prevelik.

Vsekakor bo dan konstruktiven, če ne bomo preveč pričakovali od sebe in drugih,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .