0, 05.03.2018 13:29

TOREK 6. marca z LUNO v strastnem ŠKORPIJONU

Luna je v tretji melanholični fazi, danes zvečer se bo lepo povezala s Soncem v Ribah, to bo lep vodni trigon.

Pomagal nam bo, da bomo svoje občutke zelo ponotranjili, bolj ali manj bomo tesnobo in melanholijo skrivali v sebi. Več bo občutljivosti in zamerljivosti v odzivih, solz, prizadetosti in seveda pozornosti do nemočnih in krivic ubogih. Bolj bomo pozorni na razne teme siromaštva, telesnih tegob in težkih zgodb ubogih in zapostavljenih. Konstruktivno je pa to en lep aspekt ustvarjalnosti, naj bo v glasbi, umetnosti ali duhovnosti. Neptun nam bo dodajal navdih in čarobnost umetniškega udejstvovanja. Merkur je bil včeraj na zadnji stopinji znamenja Ribe, tako zmeden in brezciljen, kar bo seveda od danes, od 8:34 ure drugače. Vstopil bo v dinamičnega in direktnega Ovna in sprenevedanja bo konec. Komunicirali bomo naslednje tedne mnogo bolj odločno, direktno, lahko tudi prenagljeno, več bo tendence po energičnem uveljavljanju svojega mnenja in nepotrpežljivosti v mentalnem procesu. Zanimalo nas bo to, kar se dogaja tukaj in sedaj, ne pa teoretiziranje. Ovnova vrlina je hitrost in direktnost.

Ne želimo si spreminjati ljudi okoli sebe, da bi se obnašali in živeli tako, da bi nam omogočalo idealnejše in lažje življenje,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .