0, 28.02.2018 12:39

ČETRTEK 1. marca z LUNO v pridni DEVICI

V četrtek bomo imeli celodnevno povezavo Merkurja z Marsom in Plutonom, nekateri ste ta vpliv čutili že v sredo, torej naša komunikacija in naše misli bodo v ospredju, pazljivo s kom in zakaj se zapletete v prepir.

Nekateri boste tarča napadov, predvsem verbalnih, beseda lahko bolj udari  kot pest, in še za nekoga…kultura je vir modrosti in del osebnostne rasti…kot prvo, bi to moral vedeti nekdo, ki se zelo trudi razlagati kako je psihološko in psihoanalitično delo na sebi pomembno.

Globina naših čustev in misli bo silila na plan in naše reakcije znajo biti nagle, prenaporne. Kako pa bo dnevno dogajanje sovpadalo z energijami pridne Device? Opravili bomo zastavljena dela, dobro se bomo organizirali, bili zelo ustrežljivi, zelo radi bomo pomagali, tako z nasvetom kot z konkretnim delom. Čistoča, red in skrb za zdravje so osnovne značilnosti Device. Jupiter in Venera nam bosta v popoldanskem času postregla z dobro voljo, zadovoljstvom in željo po sprejetju, razumevanju, ljubezni. Ne glede na prijetne energije, ki nas bodo vabile k druženju in zabavi, bo v nas še do večera odgovorna in zbrana energija, usmerjana k delu in obveznostim.

Kar se mora ni težko, je gesta znamenja Device,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .