0, 26.02.2018 09:20

TOREK 27. februarja z LUNO v ponosnem LEVU

Torek bo en prijeten, aktiven, ustvarjalen in dinamičen dan, Luna v Levu odpira srce, naše potrebe bodo v ospredju.

Močno bomo vedeli kaj si želimo, po čem hrepenimo in zlahka bomo našli pot do tega področja. Polna Luna se nam počasi približuje, v nas raste pogonska in dinamična energija, ki zlahka preide v ukazovanje in nadzor. Vse skupaj bosta blažila Venera in Pluton, tako lepo povezana z ljubeznijo, predanostjo in strastjo. Vse kar se nam bo dogajalo danes, bomo doživljali intenzivno in strastno.

Izkoristimo ta kreativen potencial, vsak na svoj način, 

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .