0, 16.02.2018 19:55

VIKEND 17. in 18. februarja z LUNO v čustvenih RIBAH

SOBOTA bo zelo čustveno obarvana, marsikdo bo preobčutljiv in sentimentalen v odzivih. Zlahka se odklopimo od vsakdana, ne sodelujemo v stvarnih zadevah, vleče nas glasba, poezija, branje knjig, ples, umetnost  in lenarjenje.

Če greste na pot in na zimske počitnice, se vam nikamor ne bo mudilo. Nekako bomo iskali tisto pravo energijo in voljo, ki nam jo je obljubljal mlaj, Neptun bo obremenjeval Marsa, kar jemlje pravo voljo in fizično energijo. V marsičem bo to zaspan dan, šele zvečer se bo naša volja nekako prikazala, Jupiter nas bo potisnil naprej.

NEDELJA bo tudi v znamenju Ribe, kajti Luni, Veneri in Neptunu, se bosta pridružila še Merkur in zvečer še Sonce. Ta dvoličnost in neskladnost znamenja Ribe simbolizira veliko ene intuicije, sposobnost prilagajanja, celo žrtvovanja, kar ni dobro, saj lahko služi za izgovor, da iz sebe ne stisnemo to, kar bi lahko ter, da ne izkoristim umetniških in ustvarjalnih potencialov ali priložnosti, ki so v nas. Vsekakor bo naslednje tedne dni veliko enega hrepenenja in  dobrodelnosti v nas, z veseljem bomo prisluhnili prijateljem in njihovim težavam.

Popoldanski čas bo malce bolj aktiven, Luna bo prestopila v energičnega Ovna in začinila dogajanje. Izkoristimo močno intuicijo in ji prisluhnimo, kaj nam govori, srečno čez vikend,

z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar