0, 13.02.2018 12:19

SREDA 14. februarja z LUNO v neobremenjenem VODNARJU

Bolj družabno in prijetno bomo preživeli dan, odlično za praznovanje valentinovega, kar je dandanes v navadi med zaljubljenimi.

Včasih je bil 14. februar praznik svetega Valentina, to je bil rimskokatoliški praznik, dan posta, ki se je kasneje razvil v praznik romantične ljubezni. Zaljubljeni si medsebojno izmenjavajo »valentinčke«, ljubezenska darilca, včasih so to bila pisemca, v obliki srca ali Kupida. Vsem nam je pa že zdavnaj jasno, da je to praznik trgovcev, saj si z našo potrošniško mrzlico »manejo roke« od zaslužka. No od nas pa je odvisno, koliko bomo zapravili, drobne pozornosti niso nikoli odveč, ampak ne samo za valentinovo ali osmi marec…)

Torej danes so astrološki vplivi ugodni za vsa praznovanja, za druženje in za ustvarjanje dobre volje. Mars pa bo dodal veliko enega testosterona našim moškim, da bodo veliki osvajalci in dinamičnih podvigov. Ljubezen, erotika, sex in zaljubljenost bodo v zraku,

Uživajmo maximalno to življenje in se imejmo lepo, vsak na svoj način,

Vam želim astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 13.02.2018 12:28