0, 12.02.2018 13:06

TOREK 13. februar z LUNO deloma v KOZOROGU, deloma v VODNARJU

Torek bo podobno kot v ponedeljek dan spuščanja stvari in čustvenega dogajanja, do popoldneva bo Luna potovala še po resnem znamenju Kozoroga.

V nas bo manj energije, veliko želje po spuščanju zadev, ki so preživete, dotaknili se bomo čustvenih vzorcev, ki se morajo spremeniti in prav tako naše mišljenje, ki bo dobilo novo obliko, formo. Dnevi pred tako močno spremembo, kot je Sončev mrk so vedno vezani na vse kar je minljivega, na očiščenje notranjega in zunanjega. Nujno si moramo vzeti čim več počitka. Do 16 ure bo ritem potekal nekako ustaljeno, rutinirano, z vstopom Lune v bolj sproščeno znamenje v Vodnarja pa bo v nas bolj  družabno in sproščeno vzdušje. Neka teža in bojazni dopoldanskega dogajanja se bodo razblinile. Vendar pa celodneven vpliv Merkurja in Jupitra opozarja na to, da čim manj načrtujmo, ne precenjujmo svojega znanja in dela ter se ne mentalno naprezajmo preveč. Preveč bo enih misli in nestvarnih načrtov, če jih bomo danes snovali. Lepo počakajmo na svežo energijo mlade Lune.

Vizija o novem načinu delovanja bo prišla in z njo, se nam bo odprl svet,

le strpno še nekaj dni, z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njegovo kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .