0, 09.02.2018 19:43

VIKEND 10. in 11. februarja z LUNO v veselem STRELCU in resnejšem KOZOROGU

 

Odlično pustovanje bomo imeli v SOBOTO, ko nam bodo pustne norčije v veselje in v sprostitev. Prijetne energije veselega znamenja Strelca, lepa povezava Lune in Sonca omogočajo skladno delovanje, živahen temperament in veselo druženje na pustnih zabavah.

Naša čustva-Luna in naš ego-Sonce bosta usklajena in se podpirala. Pri tem bomo izvirni, z veseljem kaj novega odkrili in z veselo pustno zabavo začinili dan.

Nasmejmo se do solz in zabavajmo pozno v noč, saj bo NEDELJA bolj resna in hladna. Ponoči bo Venera vstopila v sanjsko znamenje, v Ribe, kjer naj bi razvijala idealistično ljubezen, veliko enega hrepenenja in čiste, strpne odnose, prinesla naj bi tudi veliko enega navdiha in umetniške izlive. Vendar bo Luna potovala po hladnem in resnem Kozorogu in danes, vse skupaj  ohladila. Utrujeni, zaskrbljeni, nesproščeni in vidno odmaknjeni, bomo preživeli dan. Idealno bo, če se spočijemo in se prepustimo toku padajoče Lune, od življenja ne pričakujemo preveč.  Vse nove podvige, telesne in umske, prestavimo na naslednji teden, počakamo na mlaj, Sončni mrk  in na mlado Luno. Potem pa z novim, svežim vetrom naprej.

Odlično, da bomo s pustom, kurenti, krofi  in norčavim vedenjem, odganjali postano energijo stran, in se predali spremembam in novostim, ki nam jih že rišeta prihajajoči mlaj s Sončevim mrkom.

Lepo se imejte čez vikend in veselo pustovanje vam želim astrologinja Irena Dolar