0, 19.01.2018 18:20

DNEVNI VPLIVI od SOBOTE 20. januarja do NEDELJE 28. januarja

Pred nami je čas rastoče Lune, ko je mnogo več intuzijazma, volje, zanosa in akcije v nas, ko se premaknemo naprej in nič več ne čakamo, takoj ukrepamo in rezultati so zato kmalu vidni.

 

V SOBOTO in NEDELJO bo Luna potovala po romantičnih Ribah in v nas odpirala vso inspiracijo, navdih, željo po ustvarjalnosti, glasbi, umetniških sodelovanjih, ko si želimo odklopa od stvarnosti in realnih zadev. Ko je v ospredju naša duša, notranjost, potrebe in ne telo. Ko si mnogo bolj želimo umiriti, meditirati, sprostiti in posegamo po knjigi, filmu, masaži, terapijah in kopelih. Oba dneva bosta zelo prijetna in mi notranje izpolnjeni. Naše sanje se nam uresničujejo, samo vizualizirati jih moramo močno. V soboto bo Sonce prestopilo v znamenje Vodnarja in naslednji mesec dni se bomo ozirali na okolico, na družbo in ne samo nase.

Luna bo v PONEDELJEK prestopila v bolj ognjeno in dinamično znamenje, v Ovna in energija v nas bo rastla. Delovali bomo spontano, hitro, odločno, bili kos vsem obveznostim, ciljem in načrtom. Odličen dan za posel, delo, službo, akcijo in šport. Zvečer pa s pomočjo Venere v iskanje ljubezni, odnosov in dobrega razumevanja.

TOREK bo tudi aktiven in ustvarjalen dan, vendar bo v nas več nemira, nepotrpežljivosti in netaktnosti. Mnogim se bodo pojavljale blokade in ovire v dnevnem delovanju, saj s Plutonom ni šale.

SREDA bo dan prvega Luninega krajca, ko se bodo izražali že prvi rezultati in ko se bo od nas zahteval nek uspeh in konkretni izdelek. Luna bo ob 14:40 uri vstopila v materialnega Bika, kar predstavlja pridobivanje, imetje, gmotne koristi. Ugoden dan bo za poslovne in pravne zadeve, za nakupe in obračune storitev, za plačila in nagrade. Pazljivo samo v komunikaciji, Merkur se pridruži Plutonu v Kozorogu, prinaša temne in mračne misli, željo po nadvladovanju in manipulaciji.

Naše razmišljanje in misli se razvedrijo v ČETRTEK, mnogo več optimizma, veselja, sreče in zaupanja v svoje sposobnosti bo v nas, saj se Jupiter blagodejno dotakne našega mentalnega dela in komunikacije. Neptun pa bo našim potrebam in čustvenem delu dodal intuicijo, nežnost in povečano sočutje. Uživajmo in se imejmo lepo.

Luna postaja že vsa kolerična, počasi se premika proti svoji polnosti, ko ne bomo imeli samo polno Luno, temveč tudi popolni Lunin MRK. Zato v PETEK ne hitimo z novostmi in novimi projekti, čeprav nas Lunino znamenje Bika opozarja o napredku in kolerična faza želi nekaj ustvariti, narediti. Tudi Mars, ki je vedno akcija in vedno hiter, bo prestopil v vizionarskega Strelca in želel poleteti naprej. Vendar bomo počakali prvi Lunin mrk v tem letu v znamenju Leva, to bo 31. januarja in z njim delali »čistke«.

Srčno vabljeni na moje predavanje o letošnjih MRKIH, kateri močno obarvajo naša življenja. Z njihovo pomočjo se lažje premaknemo naprej in opuščamo stare razvade in zadeve. Kje in na kašen način, na katerih področjih, pa vam razložim na delavnici, ko bom interpretirala vse skozi vaše rojstne karte, delavnica bo na dan Luninega mrka, v sredo 31. januarja ob 18 uri pri meni v Kamniku.

Torej v petek bolj umirjeno in počasi in čim manj stresa ter nemira in hitenja, saj bo Luna ob 18:40 uri vstopila v zračnega Dvojčka in malce kasneje izzivala Marsa, kar prinaša ostre besede in konfrontacije. Prenagljenost, ostrina in nemir.

VIKEND z Luno v radoživih Dvojčkih nas bo razveseljeval, želeli si bomo biti vsepovsod in težko bomo našli mir v sebi. Izredno dinamično SOBOTO bomo namenili prijateljem, druženju, kjer se bomo dobro naklepetali in izmenjali vse nove informacije. Tudi intelektualno delo nam bo šlo dobro, kot tudi medsebojni odnosi in odhod na počitnice, na dopust bo odlična izbira. Zlahka bomo navezovali stike, kjer koli že bomo.

NEDELJA bo prav tako do večera pestra in v nas bo čutiti nemir in pomanjkanje potrpežljivosti. Načrte bomo menjali kot za »stavo«, se težko osredotočili na eno zadevo ali eno dejavnost. Mnogi od vas boste cel dan na računalniku, na FB profilu, ali  na pametnih telefonih, kjer boste iskali še kakšno ne prebrano novico. Uran bo vse to izzival. Ob 19:58 uri se bo Luna prestavila v čustvenega Raka in prinesla več občutljivosti in obrambnih mehanizmov. Luna se debeli, še par dni in bo polna, torej ŠČIP z mrkom, v nas pa veliko enih emocij in občutljivih odzivov.

Prekrasen teden dni vam želim astrologinja Irena Dolar, v upanju, da vam moji astrološki uvidi vplivov ki prihajajo, kaj pomagajo pri dnevnem delovanju in razumevanju samega sebe. Saj veste, da smo tesno povezani z naravo, kar je okoli nas je tudi v nas.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .