0, 12.01.2018 18:59

VIKEND 13. in 14. januarja z LUNO v nemirnem STRELCU

Strelčeva energija je lahko zelo svobodoljubna, dobrovoljna, pozitivna in optimistična, po drugi strani, če pa jo  planeti slabše aktivirajo, pa tudi nemirna, razpršena, površna, zmedena in pozabljiva.

V SOBOTO bo to drugo bolj veljalo, Merkur se sreča s Saturnom, zato bo naše razmišljanje manj optimistično, strah pred neuspehom nas dela neodločne in preveč resne. Negotovost, razočaranje zaradi realne slike in prevelika pričakovanja nosijo nezadovoljstvo. Tudi v odnosih bo napeto in stresno, resnično ne tvegajmo in ne iščimo svoje pravice in svoj prav. Marsikaj se lahko spremeni, zato ne delajmo velikih načrtov. Če bomo imeli nadzor nad našimi odzivi, bo v nas več zanosa in veselja v dnevnem dogajanju.

V NEDELJO bo do večera Luna še v znamenju Strelca, Uran bo podpiral veselje in dobro voljo, odkrito bomo pokazali svoje emocije. Smo že v zelo zadnji fazi Lune, tik pred mlajem, zato bo v nas manj energije in manj želje se dokazovati. Nekako bolj ležerno in spravljivo doživljamo svet, odnose in ljudi okoli nas. Ob 20:43 uri bo Luna prestopila v resnega Kozoroga in vse se bo umirilo. Bomo pa imeli celodnevni vpliv Sonca in Urana, ki nam postreže z nepredvidenimi situacijami in nosi presenečenja. Prepustimo se energijam univerzuma, z razumevanjem, da tko kot je okoli nas je tudi v nas samih.

Lep vikend vam želim, imejte se lepo, in ne pozabite se prijaviti na dogodek razlago MRKOV v letošnjem letu v sredo 31. januarja ob 18 uri v Kamniku.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .