0, 11.01.2018 12:28

PETEK 12. januarja z LUNO v optimističnem STRELCU

Popolnoma drugačen dan bo petek, ko bodo na nas delovale pozitivne, optimistične energije znamenja Strelca. Naše misli in odločitve bodo usmerjene v prihodnost, v razvoj in rast svojih ciljev.

Dan bo odličen za vsa načrtovanja, da se doseže ekspanzija, za odhod na dopust ali potovanje, za študij in pravne zadeve. Jupiter, vladar petkove Lune je v Škorpijonu, pomaga nam, da vse zadeve pogledamo globlje, da se izognemo strelčevi razpršenosti, Merkur v resnem Kozorogu pa bo dodal odločnost in odgovorno razmišljanje. Širši pogled na vso dogajanje in našo prihodnost zna usmeriti in dobro kanalizirati ravno energija resnega Kozoroga in poglobljenega Škorpijona.

Usmerimo svoje misli naprej, v prihodnost, ustvarjajmo si sproti velike cilje in hotenja, ter vse skupaj postavimo na realna tla, pa bodo premiki konkretni in realizirani ter mi zelo zadovoljni.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .