0, 10.01.2018 19:41

ČETRTEK 11. januarja z LUNO v skrivnostnem ŠKORPIJONU

Četrtek bo en intenziven in produktiven dan, ko nas bo vodilo zaupanje v svoje sposobnosti, ko bo optimizem na višku in ko bomo zaupali v svojo intuicijo.

Lepe povezave Lune s planeti prinaša podporo, z Jupitrom zmoremo več, Pluton nas vleče v globino dogajanja in občutenja, z njegovo pomočjo smo še intenzivnejši in poglobljeni. V nas bo strast in prenagljenost netil Mars, Sonce in Luna tako lepo povezana pa nas ciljno povezujeta. Naš notranji del, čustva in emocije bodo lepo usklajene z hotenji in dejanji. Vse skupaj bo prijetno zaokrožila odgovorna in resna Venera, ki bo ponujala pozitivne vibracije. Sreča, zadovoljstvo, povezanost in romantika bo glavna tema dneva. No seveda poleg Merkurja, ki bo že zgodaj zjutraj prestopil v Kozoroga in se pridružil številnim planetom. Naše misli in besede bodo resne, imele odgovoren namen, komunikacija pa bo zelo konstruktivno naravnana.

Povežimo se z ljudmi v skupni dejavnosti, s tem bomo na podobni valovni dolžini in skupaj bomo vibrirali skozi dnevno dogajanje in življenjske preizkušnje.

Z vami in za vas napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

Dnevi vplivi so napisani glede na dnevno potovanje Lune po astroloških znamenjih, glede na njeno povezavo s planeti in glede na povezavo vseh planetov tistega dneva. Razloženi so nebesni vplivi, da lažje razumemo naravo časa, da ugotovimo njeno kvaliteto in se lažje orientiramo v dnevnem dogajanju. Če razumemo in spremljamo kvaliteto časa, lahko učinkoviteje načrtujemo vsakodnevno dejavnost.

Vsa osebna svetovanja na vašo osebno astrološko karto, pa je potrebno dodatno in drugače interpretirati. Svojo razlago si za plačilo lahko naročite na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .