0, 28.12.2017 20:32

DNEVNI VPLIVI od SOBOTE 30. decembra 2017 do TORKA 2. januarja 2018

SOBOTNO dogajanje z radoživo Luno v Dvojčkih nam bo pričaralo praznično vzdušje, veliko druženja, komuniciranja ter sproščenega vzdušja.

Mnogi se bomo veselili prostih prazničnih dni in hiteli nazdravljanju in veseljačenju v objem. Srčno upam, da boste lahko počeli to, kar vas veseli in pri tem zelo uživali. Jaz bom, vesela na snegu in v objemu gora. 

V NEDELJO bo že vse praznično, pripravljale se bodo dobre jedi in z veseljem bomo vabili prijatelje na praznovanje. Luna v znamenju Dvojčkov dovoljuje sproščenost, razigranost in veliko enih misli. Novo leto bomo pričakali v veselem in živahnem vzdušju.

Lepo silvestrovanje vam želim, vso SREČO v letu 2018 in en silvestrski poljub. 

PONEDELJEK prvega, bo zelo zaspano jutro, mnogi se bomo zbudili z energijami Lune v Raku, katera nas drži doma, v objemu topline in intime. Pazimo nase, saj se že naslednji dan približuje polna Luna, z njo pa nihanje razpoloženja in vznemirjena čustva. Spočijmo se. 

TOREK bo dan, ko se bomo nadihali svežega zraka, ko nas bo vleklo ven v naravo, ko bo razmeroma prijeten dan. V nas bo rastla pozitivna energija, strast in zanos, kljub nočni polni Luni v Raku, katera zna močno zanihati naša čustva in emocije. Oprimo se na Jupitra, saj nam bo prinesel trenutke sreče in zadovoljstva. 

Prijeten vstop v novo leto vam želim astrologinja Irena Dolar