0, 08.12.2017 19:59

VIKEND 9. in 10. decembra z LUNO v pridni DEVICI

SOBOTNI dan bo obarvan z energijami pridne Device, ukvarjali so bomo s problemi, videli detajle, malenkosti in delo, ki nas čaka.

Z veseljem bomo okrasili dom, pripravili že božične okraske, bili pri tem zelo natančni in kritični in imeli nad vso situacijo nadzor. Predvsem bomo morali biti zaposleni in vredni zaupanja. Pridno in rutinirano delo bo še podprl strasten in vztrajen Mars, ki bo ob 10 uri prestopil v Škorpijona. Naslednji mesec dni bo ojačana naša intenzivna čustvenost in strast, zato si življenje brez spolnosti ne bomo predstavljali. Po drugi strani nas bo Mars napolnil z energijo in nas silil k dejavnostim, k premikom.

 

Tudi v NEDELJO bo potreba po čiščenju, pospravljanju in ustvarjanju reda velika, za vsa drobna opravila si bomo zopet vzeli čas. Pri tem se nam bodo porajale nove in zanimive ideje, kako bolj na praktičen način in v detajle vse postoriti. Če bomo prisegali na odnose in ljubezen, bomo razočarani, kajti dan je bolj primeren rutiniranemu dogajanju in koristnim dogodkom. Delo pred užitkom, bi se lahko izrazila, edino kar nam bo v veselje, bo branje knjige na kavču,

lep in konstruktiven vikend vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 08.12.2017 20:10