0, 30.11.2017 15:05

PETEK 1. decembra z LUNO v stabilnem BIKU

Kadar potuje Luna po stabilnem in čutnem Biku je ponavadi vse mirno in stabilno, vendar bližajoča polna Luna in obrat Merkurja, bo morda vplival na naše močne  odzive, na energičnost in zmedo v miselnem delovanju.

V dopoldanskem času si še nasprotujeta dve napeti energiji, Mars in Uran, ko bo potrebno veliko previdnosti v komunikaciji, v fizičnem delovanju in na cesti. Zna biti veliko prometnih nesreč in živčne energije, ki jo bomo trosili naokoli. Po drugi strani nas Jupiter sili v velika pričakovanja, če jih ne bomo dosegli sledi razočaranje. Rek, manj je več, bo ravno pravi za petkov dan…)

Astrologinja pa ima za vas tudi lepo novico, Venera se bo premaknila v optimističnega in idealističnega Strelca, bila v ognjenem Strelcu tja do božičnih praznikov, nas ves čas razveseljevala v veseli družbi, povezovala s prijatelji, omogočala dragocena darila, bogate prednovoletne zabave in namenila kakšno prijetno potovanje. V odnosih bo vse iskreno, idealistično, zabavno in zanimivo.

Pazljivo na cesti, v ljubezni, pa se le odprimo in uživajmo, lahko se nam vračajo tudi ljudje iz preteklosti, za to bo poskrbel Merkur,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .