0, 30.11.2017 09:24

ČETRTEK 30. novembra z LUNO v aktivnem OVNU

Zadnji dan novembra, pred vstopom v mesec nakupov, obdarovanja, praznikov in prvega smučanja bomo preživeli dinamično in polni dogajanja.

Dopoldne se nam bo zelo mudilo in nestrpnost se nam lahko maščuje, sneg je pobelil večino države in kaos na cestah bo realna slika. Pazimo, da ne pride do trka avtomobilov, Mars z Luno, oba tako dinamična,  je nestrpna energija, ki težko upočasni. V popoldanskem času bomo spoznali, da so novosti in nepričakovane zadeve tisto, kar ne potrebujemo v tako razburljivem dnevu, se kasneje ustalili in umirili ter odločili še zadnje novosti pred obratom Merkurja. Pogovori, dogovori in sestanki nas bodo hitro premaknili. V večernih urah bo več stabilnosti in umirjenosti, Luna se ob 21:38 uri premakne v počasnejšega Bika.

Pazljivo danes na cesti, upam, da imate vsi zimske gume na avtomobilu,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .