0, 12.10.2017 14:59

PETEK 13. oktobra z LUNO v plemenitem LEVU

Pozitiven in prijeten dan nam pričara Luna v ognjenem Levu. Strah, malodušje, nesproščenost in misli, pod vplivom čustev, katerim smo bili priča zadnje dneve, bodo samo spomin kot »slab zadah«.

Iskrenost, ustvarjalnost, toplina in radodarnost naših potreb ter emocij nam bo paleta zaigranih prijetnih dogodkov, zanimivih in sproščenih dogajanj v dnevnem tempu življenja. Ko je Luna v Levu, nam zadeve, stvari, ljudje in dogodki mnogo več pomenijo, začutimo in dojamemo, vrednost in kvaliteto našega življenja. Kako je dragoceno, kako je pomembno in takšna je tudi naša moč. Moč ustvarjalnosti, ponosa, ega, moč osebnosti….le cenimo se in optimistično načrtujmo svojo pot, v tej jeseni, že počasi v zimskem času, morda kam bomo odpotovali, kaj lepega doživeli, morda, kako se bomo imeli za praznike, na smučanju, na dopustu…

Danes bo čas za imeti se lepo in za sprostitev,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Nazadnje urejano na 0, 12.10.2017 18:43