0, 11.10.2017 19:54

ČETRTEK 12. oktobra z LUNO v družinskem RAKU

Danes bo zadnji Lunin krajec in Luna se počasi v flegmatični fazi pomika proti Soncu, proti mlaju. Dobro bo, če naredimo neko revizijo in razmislimo, kakšne zaključke lahko žanjemo.

Razmislimo o napakah, ki smo jih storili in se odločimo, kako jih popraviti. Počasi se bomo v naslednjih dnevih tudi notranje umirili, vendar še ne danes. Pojavile se bodo blokade in čustvene ovire, napetosti v odzivih, zamere, ljubosumje in iskanje opravičila. Včasih si preveč želimo kaj premakniti, spremeniti pri sebi ali z nasvetom drugim, nam pomembnim ljudem, pa ta logika v odnosih odpove. Morda govorimo tudi o tem, kako v resnici vrednotimo sebe? Včasih premalo, včasih preveč, odvisno v katerih čevljih stojimo. V resnici pomaga dobro komuniciranje, sodelovanje, spoštljivo vzpostavljanje odnosov in razreševanje konfliktov. Ljudje se konfliktov načeloma bojimo, vendar kaj pa je sploh konflikt? Pojavi se, ko imamo različna in nasprotujoča si mnenja in stališča, v določenih situacijah. Konflikt se začne, ko eden sprevidi razlike v svojem mnenju in mnenju drugega in ko se počuti ogroženega. Tudi danes nas Merkur potiska v občutljivo izražanje in užaljenemu dojemanju nam različnih stališč.

Torej, pogovarjanja in celo kreganja bo lahko več, zvečer pa morda tudi zaradi dvigovanja čustvene napetosti in s pomočjo Marsa več zanosa, strasti in ljubezenskih dogodivščin.

Prepustimo se lepemu in vročemu večeru,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .