0, 10.10.2017 15:29

SREDA 11.oktobra z LUNO v občutljivem RAKU

Luna v Raku dviguje našo potrebo po skrbi in zaščiti drugih ljudi.

Povečuje se nam sočutje, empatija, radi pomagamo in kaj postorimo namesto drugega. Do popoldneva bomo čustveno stabilni in umirjeni. Trenutke sreče, zadovoljstva, veselja in notranjega miru nam bo nudil intenziven Jupiter, čustva bodo globoka in iskrena. Zlahka se bomo kaj dogovorili, uskladili in razvijali.

Vendar v popoldanskem času se dovrši manj prijeten aspekt dveh razdiralnih planetov, Marsa in Plutona, to bo destruktivna energija, ki nas omejuje. Deluje kot blokada v delovanju, v fizični zmogljivosti, nemoč, občutki žalosti, tudi jeze, besa in iskanje krivca in razloge v drugih ljudi. Ne izvajajmo preveč fizičnih naporov, ker telo ne bo pripravljeno, nakazuje se slabša vitalna energija. Verjetno bomo zopet brali v medijih o kakšnem nasilju, o povečanju nesreč in o fizičnih napadih.

Pazljivo in popustljivo,

z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .