0, 18.09.2017 15:07

TOREK 19. septembra z LUNO v dobro organizirani DEVICI

Smo tik pred mlajem in z energijami pridne Device. Po eni strani nas zemeljska in uslužna Devica vabi in organizira dobro in trdo delo, željo nekaj ustvariti in oddelati svoje, po drugi strani nas bližajoči mlaj naproša, da telo umirimo in spočijemo.

Je kar zapletena kombinacija, saj nas Luna v Devici tudi spodbuja, da kritiziramo in odkrivamo pozitivno ter direktno, kaj pri nas ne dela dobro in išče druge poti. Da bi se to resnično zgodilo, pa padajoča faza Lune želi od nas, da postajamo zadovoljni z lastnim življenjem in s tem, kar počnemo in da poiščemo odgovore znotraj sebe. Torej pogledamo vase in se osredotočimo na svoje potrebe. Povezati se moramo z notranjo resnico, ne z resnico drugih. Nekateri boste v dnevnem tempu čutili pomanjkanje energije in začasno nemoč sodelovanja, funkcioniranja, nekateri se boste še z večjo vnemo osredotočili nase in svoje potrebe.

Vsi pa si zvečer privoščimo počitek, ne naprezajmo se pozno v noč in ne obremenjujmo telesa preveč, rajši zaključimo to Lunino fazo in počakajmo par dni za nove podvige.

Z vami in za vas napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .