0, 11.08.2017 12:17

VIKEND 12. in 13. avgusta z LUNO v ognjenem OVNU in počasnem BIKU

Vikend, ki je pred nami bo zaznamovan z energijami retrogradnega Merkurja. V nas bo silna želja po premiku, akciji in dogajanju, vendar nas lahko stoječi Merkur že ustavlja.

 

SOBOTA bo z dinamičnimi energijami namenjena razigranemu vzdušju, strasti, želje in pričakovanj bo veliko, samo vprašanje je, če se   bomo tega lahko lotili. V nas bo občutek, da se moramo počasi obrniti vase in dati prednost reviziji svojih občutkov in hotenj, razmisliti o svojem predhodnem početju in dejanjih. Bolj nas bo vleklo nazaj v preteklost, kot pa bomo sposobni novih poti. Kljub dinamični Luni v Ovnu in lepi povezavi s Soncem, bo čas, da pogledamo za nazaj.

NEDELJA bo v dopoldanskem času podobnih sobotnih energij, vzamimo si dan za počitek in za dobro razmišljanje svojih danosti in življenja samega. O svojih napakah in kaj lahko spremenimo, o zadevah, ki jih nismo storili in zanje poiščemo vzroke. Razmislimo o novih poti, načinu delovanja in o svojih ciljih, ki jih bomo s pomočjo avgustovskega Sončnega mrka in obrata Merkurja dosegli v jesenskem času. Popoldne ob 12:40 uri bo Luna prestopila v umirjenega Bika in tempo se bo še upočasnil. Sonce s Saturnom pa bo doprinesel trezno in počasno dojemanje svoje prihodnosti in načrtov, ki se bodo v parih mesecih realizirali. Spočijmo se in se pripravimo na nevšečnosti, s katerimi nam bo postregel retrograden Merkur v naslednjih tednih. In seveda na revizijo vsega in vsakogar.

Organizirajte si lep vikend po svoji meri in ne pozabite na moje astrološke novičke,

Z vami in za vas astrologinja Irena Dolar