0, 05.07.2017 12:18

PETEK 7. julija z LUNO v zanosnem STRELCU

Približujemo se polni Luni, ki bo v nedeljo in v nas je že vse razburkano. Višek energije sprostimo kje na zabavi, privoščimo si poletni dan ali večer ob slastnem koktejlu v veseli družbi, obiščimo koncerte, se udeležimo prireditve, pojdimo na večerjo, če ste v Ljubljani tudi na »Odprto kuhno«.

Sproščujoča Luna bo z Uranom želela preizkušati novosti in premikati meje poznanega, Merkur z Venero pa sta itak velika družabnika in si želita povezovanja, srečanja, druženja, ljubezni, osvajanja in  zabave. Odličen dan za vse vesele dogodke, prav tako za odhod na dopust, večer pa bo z Luno v Kozorogu bolj umirjen in resen.Odlično za resne debate in podajanja argumentov. Vse skupaj še bolj paše ob mrzlem pivu, kozorcu vinčka, slastni margeriti ali ledeno mrzli limonadi.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Nazadnje urejano na 0, 06.07.2017 12:07