0, 25.06.2017 21:16

PONEDELJEK 26. junija z LUNO markantnem LEVU

 

Teden bomo začeli z rastočo Luno, to bo aktivna, sangvinična faza, zato bo ves teden primeren za uvajanje novosti. Vse ideje in plani, ki smo jih gojili zadnje dni, lahko sedaj z večjo močjo in hitrostjo dosežejo realizacijo.

Vse je tudi odvisno, kje v naši karti se aktivira ta mlaj z rastočo Luno. Če na primer pade v prvo hišo, gre za izražanje naše osebnosti, več imamo energije in se želimo izkazati, če začnemo z rastočo Luni, v drugi hiši, bodo v ospredju finance, služenje denarja, lastna vrednost in vrednote, če v tretjo hišo, lahko v nas spodbudi željo po več gibanju, imamo veliko opravkov, skačemo iz kraja v kraj, spodbuja intelektualnost in željo po znanju.

V četrti hiši se naslanjamo na dom, na domače zadeve, na družino in nepremičnine, dom bo v ospredju. Peta hiša ponuja ustvarjalnost in ravno danes je Luna v kreativnem znamenju Leva, zato bomo imeli umetniške ideje, se več zabavali in iskali prosti čas zase, ker je tudi hiša otrok, se bomo z njimi več ukvarjali, se igrali, šli na dopust in se imeli skrajno lepo.

Šesta ponuja učinkovito delo in zanos in obenem nam bo bolj mar za naše zdravje in telo. V sedmi hiši rastoča Luna vzburja odnose, več je povezovanja, skladnosti in načrtovanja, skupnega življenja ali celo poroke. Osma je dobra za denar od drugih ljudi, za kakšne naložbe ali zavarovanja, pomaga tudi pri seksualnem apetitu. Ker osma pokaže tudi na spolne dejavnosti, zato je dobro v tem času začeti prvi spolni odnos, če je veza še zelo sveža.

Z rastočo Luno v deveti hiši bomo sigurno šli na potovanje, za daljši čas in to v tujino. Spodbuja tudi višja in filozofska znanja ter odpira pravne zadeve. Deseta hiša je »javna« hiša, na očeh javnosti, pokaže na naš ugled, ambicije, uspeh in položaj v družbi. Želeli se bomo pokazati in dobro promovirati.

Če bomo začeli teden z rastočo Luno v enajsti hiši, nam bomo prijatelji blizu, radi se bomo družili in kaj skupinskega ustvarili, se pridružili kakšni organizaciji in spletali nova prijateljstva. Družabna srečanja in dogodki se bodo kar vrstili.

Dvanajsta hiša pa deluje bolj na psiho, na notranjost osebe in na podzavest, lahko doživite psihološki preboj in obdelate skrite, globoke psihološke teme. Poiščete bistvo v sebi,  končno pogledate vase in se veselite samote. Nekaterim se dogajajo tudi skrivne romantične zgodbe.

Torej ta lunacija pade vsakemu posamezniku drugače v astrološko karto in tam oznanja spremembe, rast, premike in napredek, če le malce vložimo truda. Kajti samo od sebe itak nič ne pride, kajne.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala diplomirana astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Cena za svetovanje preko maila je 35 eur, posnetek razlage dobite po plačilu na vaš mail.

Nazadnje urejano na 0, 25.06.2017 21:29