0, 14.06.2017 14:35

Od ČETRTKA 15. junija do NEDELJE 18. junija

Dopoldanski čas v ČETRTEK naj deluje v rutinirani zgodbi, saj z Luno v praznem teku ni priporočljivo začenjati na novo, počakajmo prestop Lune v znamenje Ribe ob 12:17 uri. Čustveno bomo občutljivejši, bolj ranljivi in občutljivi.

Četrtkovo popoldne bo zaznamovala še ena manj prijetna povezava, Sonce in Saturn bosta v opoziciji. Strah, nesproščenost, teža na duši, pomanjkanje samozavesti bodo občutki marsikoga in zavest, da nismo dovolj dobri, sposobni. Ali pa, da nam zunanji vplivi onemogočajo iti naprej, da nas je strah ovir in omejitev. Manj prijeten dan bo četrtek in pesimizem bo v zraku. Predvsem Dvojčki boste precej občutljivi.

PETEK bo razjasnil vse dvome in turobno vzdušje prejšnjega dne, prijazne energije znamenja Ribe bodo v nas odpirale nežnost, sočutje in milino. Povečala se nam bo intuicija, vleklo nas bo k vodi, na morje, saj poletne temperature kar vabijo na odklop. Prijala bo tudi glasba, meditacija, savna, kopeli, gong ali sprostitev kje ob knjigi. Zvečer pa le v objem strasti.

V SOBOTO bo zadnji Lunin krajec in v nas malce nemira in raztresene energije. Ne preveč siliti v ljudi, okrepimo svojo koncentracijo, ali pa se umaknimo kam v samoto in poiščimo mir. Lahko bomo tudi preobčutljivi in zamerljivi. Rajši se umaknimo obveznostim in si privoščimo lahkotnejšo tematiko. Odpotujmo kam na morje ali k vodi.

NEDELJA bo aktivna z Luno v ognjenem Ovnu, mudilo se nam bo in zato se pogostejše dogaja, da kaj pozabimo ali spregledamo. Pazljivo v prometu, v komunikaciji in v razmišljanju. Merkur se postavlja nasproti Saturnu in to je zanj neka teža, odgovornost, omejitev, ki jo ne želi občutiti. Rajši uporabimo zanosno in aktivno energijo Lune v Ovnu in se podajmo na raziskovanje življenja, krajev ali ljudi.

Uživajmo življenje in te prijetne temperature, temperamentnega letnega časa, še malo pa bo tudi koledarsko poletje, 21. junija, ko bo Sonce vstopilo v Raka.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .