0, 02.06.2017 12:33

VIKEND 3. in 4. junija z LUNO v harmonični TEHTNICI

Vikend bo zelo prijeten, poleg toplega sonca in dobrega vremena nam bodo tudi astrološki vplivi naklonjeni.

Luna v znamenju Tehtnice prisega na odnose, na družabnost, na povezovanje in harmonijo v delovanju. V SOBOTO se bo že zjutraj srečala Venera z Uranom, kar nam lahko prinese ljubezenska presenečenja in spremembe v odnosih. Morda si že utečeno in rutinirano partnerstvo malce začinimo, vsak po svojem okusi in željah. Sonce z Jupitrom bo dodal še veliko enega optimizma in želje po napredku. Odličen dan za nastop dopusta ali potovanja, za vse tiste, ki nimate več šoloobveznih otrok. Morske destinacije že vabijo.

NEDELJA bo ravno tako prijetna, Goriška Brda vabijo na praznik češenj in prosti dan je kot nalašč, da ga izkoristimo za lep izlet. Pa še svežih in sočnih češenj se bomo najedli. V ozračju bo še vedno optimizem in prijetne, povezovalne energije, nekateri pa boste zaradi Sonca in Neptuna potrebovali počitek, predvsem boste to Dvojčki. Vitalna energija vam lahko malce popusti in alternativne zadeve za dvig energije, bodo dobrodošle.

Mars bo zvečer vstopil v znamenje Raka, kjer bo svojo domačnost in čustvenost precej izrazil naslednji mesec in pol dni.

Uživajmo te lepe pozno spomladanske dneve, že s poletnimi temperaturami in se imejmo skrajno lepo.

Z vami in za vas,  dnevne vplive napisala astrologinja Irena Dolar