0, 26.04.2017 15:31

PRAZNIČNI DNEVI od četrtka 27. aprila do nedelje 30. aprila

 

Prosti dan in prijetne zemeljske energije v znamenju Bika, nas bodo v ČETRTEK razvajale, privoščili si bomo oddih, počitek, razvajali brbončice, telo in duha.

Odličen dan za skok v savno, na masažo ali posebne sprostilne rituale, Luna bo lepo povezala Neptuna in Plutona in mi v energijah obnavljanja. Nekateri bomo zelo radi doma, nekateri se boste odpravili že na počitnice. Mlada Luna nas pozdravlja in potiska naprej.

PETEK bo z radoživo energijo znamenja Dvojčkov zelo dinamičen, za nekatere tudi nemiren. Luna bo srečala Marsa, kateri daje hitrost, akcijo in nestrpnost, morda bomo prehitevali samega sebe. Venera se pomakne v ognjenega Ovna in dodaja strast romantiki, kasneje pa Merkur še sreča Urana in kar bliskalo se bo od idej in izvirnih domislic. Pazljivo v prometu, predvsem čim bolj mirne živce, saj na kolone na mejnih prehodih, se bomo morali navaditi.

Naj bo SOBOTA nekaj posebnega in pomembnega, izkoristimo te praznične dni in se odpravimo kam na izlet, na dopust, morda na morje, ali kakšno prestolnico raziskovat. Dinamična in rastoča Luna v Dvojčkih ljubi spremembe, posebna doživetja, vse samo, da ne bo »dolgcajt«. V bistvu sami lepi aspekti z Jupitrom, Merkurjem in Uranom nam bodo pričarali nepozabna druženja, doživetja, odkritja, povezovanja in ugoden razvoj dogodkov. Zvečer pa zgodaj spat, saj bomo tudi zaradi Saturna kar pošteno utrujeni.

V NEDELJO bo Luna že potovala po čustvenem Raku in v nas spodbujala močne občutke, naše potrebe po družini, druženju, po sprejemanju takšnega kot smo in razumevanju naših slabosti bomo z lahkoto delili z drugimi, v upanju, da nas razumejo. Predvsem pa bomo potrebovali čustveno stabilnost in varnost domačih. Lep sekstil Lune in Sonca nam pomaga pri dosegi zastavljenih ciljev in poti.

Uživajmo maximalno te lepe, proste dneve, vsak po svojem okusu, naj vsak najde svojo srečo, jaz vas bom pozdravljala srečna z drugega konca Evrope,

 

Z vami in za vas astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 26.04.2017 15:35