0, 24.04.2017 13:42

TOREK 25. aprila z LUNO v ognjenem OVNU

 

Ko Luna prehaja dinamičnega in aktivnega Ovna, je tudi v nas silna želja nekaj narediti, kaj spremeniti. Imamo veliko idej, imamo pogum in sili nas v akcijo, v spremembe.

Vendar, ker smo tik pred mlajem, naj ostane vse še v glavi, v planih in z mlado Luno od četrtka naprej,  pojdimo z  vso energijo v nove zgodbe. Ker pa se tudi približujejo prazniki in z njimi za marsikoga dopust, bomo vse skupaj prestavili na maj, po osmem maju bo tudi Merkur že direkten in pridobival na hitrosti, tako, da najlepši mesec ponuja vse na novo. Nova ljubezen, novi projekti, nove zadeve, nov dopust in novo življenje, no lahko je tudi staro, vendar z osvežitvami. No v torek bo vsega dovolj, nekaj nam je lahko onemogočeno, na nekaj bomo morali še počakati, nekaj se popravlja, za to bo poskrbel Pluton, Uran pa za nenadne spremembe in nove informacije. Merkur bo v nas netil nemir, možnost ukvarjanja s stvarmi, ki še niso dokončane in pomagal popravljati napake. Da pa bomo pri tem resni in dobro organizirani, pa bo uredil Saturn.

Z tančico tolerance in brez prevelikega hitenja izkoristimo dan, saj pred nami je mlaj.

Z vami in za vas astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .