0, 27.03.2017 08:46

PONEDELJEK 27. marca z LUNO v nežnih RIBAH in prodornem OVNU

Luna bo ob 16:11 uri vstopila v drznega Ovna in do takrat bo bolj »postana« energija, najboljše, da se prepustimo rutini in zaključujemo zadeve za nazaj.

Prijalo nam bo sproščanje in tempo dopoldneva bo bolj ležeren. Vse se že pripravlja na mlado Luno v Ovnu, ki bo resnično že žarčila lastnosti začetka pomladi in njihovega zagona v smeri začeti nekaj  novega. No že danes popoldne bomo začutili to zanosno, ognjeno energijo, ki bo razumljena kot darilo. V povezavi z ustvarjalno retrogradno Venero nam bo ponudila nekaj lepega. Lahko romantične spodbude, ljubezenska srečanja, ljubezni iz preteklosti, osvajanje in zapeljevanje, lahko umetniška srečanja. Pobuda za druženje bo velika, ampak saj veste, da ljubezni pričete v tem času retrogradnosti Venere ne bodo imele dolgotrajnega značaja. Naj nas vodi navdih in romantično hrepenenje,

lep začetek tedna vam želim astrologinja Irena Dolar

To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .