0, 28.02.2017 15:25

SREDA 1. marca z LUNO v prvinskem OVNU


Pa smo končno vstopili v koledarski mesec marec, ko bomo dohiteli pomlad, ko se bo z vstopom Sonca v prvo zodiakalno znamenje, v Ovna začelo novo astrološko leto in ko bo prvi Sončni mrk letos že delal korenite spremembe za nas.

Dobrodošlo življenje in dobrodošla pozitivna energija. Danes bo zelo intenzivna in tekmovalna energija v zraku, Luna bo izzivala Neptuna, Urana, Jupitra in svojega dispozitorja Marsa. Ovnova energija je zelo prvinska, vase usmerjena, zelo preprosta in k akciji pogojena struktura. Z dnevnimi zadevami se bomo soočali neposredno, direktno, spuščali nepotrebne zadeve in se fokusirali na rezultate. Sposobnost jasne presoje ne bo dala priložnosti povezovanju z drugimi, niti skupinskemu delu, nikakor sodelovanju. Hitrost bo dodal še Mars, ki bo znal sam sebe prehitevati, zato bomo v vseh čustvenih zadevah odreagirali manj zaželjeno.


Bo pa v nas močna želja po novostih, po produktivnosti, za vas napisala astrologinja IRENA DOLAR


To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .