0, 19.02.2017 20:03

PONEDELJEK 20. februarja z LUNO v spontanem STRELCU


Teden, ki je pred nami bo zaznamovan z Luno v padajoči, tako imenovani flegmatični fazi, prepuščali se bomo toku življenja, spremljali, kaj se dogaja z nami in z ljudmi ob nas, naši odzivi bodo nagonski.

Rajši se bomo prepuščali situacijam, kot, da bi sami izzivali novosti. Luna se bo v tej padajoči fazi združila s Soncem v nedeljo, imeli bomo mlaj in obenem obročasti Sončni mrk na 8 stopinji Ribe.
Danes v ponedeljek, nam bo dinamična Luna v Strelcu, ki bo fantastično usklajena z Marsom, Merkurjem, Uranom, Jupitrom in ponoči na torek še s Saturnom, postregla veliko optimizma, spontanega dosega ciljev, širila bo naša obzorja, razmišljali bomo intuitivno, napredno in imeli več odprtih alternativ. Dobro opredeljeni cilji bodo uspešni, mi pa veseli, samozavestni in sposobni sodelovanja.


Predvsem pa navdušujoči, zato le izkoristimo dan, z vami in za vas astrologinja IRENA DOLAR.


To so splošne energije dnevnega dogajanja, seveda ima vsak svojo rojstno karto in svoje aktivacije planetov, za osebna svetovanja sem vam na voljo na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .