1, 02.12.2016 14:31

VIKEND 3. in 4. decembra z LUNO v vztrajnem KOZOROGU in svobodoljubnem VODNARJU

Luna bo v SOBOTO čez dan potovala še po praktičnem Kozorogu in nas spodbujala k aktivnostim, pred seboj bomo videli konkretne cilje in bili močno motivirani.

Dve prijetni ženski energiji Luna in Venere nas bosta še spodbujali k sodelovanju, srečanju in promociji poslovnih zadev. Odličen čas za poslovna prednovoletna srečanja, za proslave ali za nakupe poslovnih daril. Marsov sekstil s Saturnom je močna energija, ki v nas spodbuja odgovornost, vzdržljivost, dobro organizacijo in izredno fizično moč. Aktivni bomo, produktivni in usmerjeni tudi v športne dejavnosti. Torej sobota bo dan, za vse okuse in načine delovanja. Zvečer ob 20:45 uri pa vstopi Luna v odprtega Vodnarja.


NEDELJA bo dan, ko ga lahko izkoristimo za prijetne dogodke, za zabavo, srečanje, družabnost in sodelovanje. Energija Vodnarja želi sodelovanja, pomagati, vedno idealistično posega v prihodnost in želi izraziti svojo izvirnost. Luna se bo lepo povezovala s Soncem, mi pa med seboj. Zato le v družbo, med podobno misleče ljudi in le pokažimo to dobro voljo in vero zaupanja in dobrote.


Prekrasen vikend vam želim astrologinja Irena Dolar