1, 13.09.2016 20:39

SREDA 14. septembra z LUNO v družabnem VODNARJU

Sreda bo zelo prijeten dan, z energijami DRUŽABNOSTI, veselja, prijetnosti in napredka. Delo nam bo dišalo, prav tako ŠPORT in timsko delo. Že zjutraj bomo dan začeli z Venerino spodbudo, veselili se bomo PRIJATELJEV in njihovega druženja. Dopoldne bo klepetavo in obarvano z nežno, žensko družbo.

Popoldanska povezava Lune in dinamičnega Marsa nam bo dala zanosa, volje, poguma, akcije in konstruktivnega NAPREDKA. Uranova spodbuda, pa veliko novih in posebnih DOMISLIC, iskrivega dogajanja in želje po nečem novem. Dinamična in energična energija ter velika želja po napredku, bo prinesla zadovoljstvo in odlične rezultate dela. Prav tako bomo zlahka sodelovali z drugimi, si izmenjavali IDEJE, mnenja, stališča in s tem, pokazali duh enakosti in povezovanja.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR