1, 05.09.2016 22:27

TOREK 6. septembra z LUNO v regenerativnem ŠKORPIJONU

Energije Škorpijona uporabimo za notranjo in zunanjo REGENERACIJO, bodisi telesa ali notranjega DUHA. Luna bo danes tvorila same lepe aspekte, z Neptunom, Soncem in s svojim vladarjem Plutonom.

V sebi bomo ponovno ODKRILI močan navdih ali umetniško žilico, ljudje in njihove življenjske ZGODBE se nas bodo dotaknile, z veliko mero sočutja, bomo pripravljeni pomagati. V nas bo zorela močna ODLOČNOST, da pridemo stvarem do dna, voljni se bomo povezovati z DRUGIMI za skupne interese, poudarek bo na ODPRAVI negativnih ali površinskih elementov v našem življenju. Še posebno sedaj, v času retrogradnega Merkurja, nam njegova energija zelo KORISTI in nam obrača pozornost v PRETEKLOST. Nekaj odličnih ZADEV ali projektov bo na dlani, da se reorganizirajo.
Zvečer, pa nam bo Pluton pomagal pri REVITALIZACIJI, masaži, pri kopelih, kakšni terapiji in s tem, omehčal naše počutje.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR