1, 05.08.2016 13:28

VIKEND 6. in 7. avgusta z LUNO v zemeljski DEVICI in zračni TEHTNICI

Zgodaj zjutraj v SOBOTO se bosta Luna in Jupiter združila v Devici in prinesla prijetne, POMIRJAJOČE energije in nam vlivala močan OPTIMIZEM in zaupanje vase. Na življenje bomo gledali na pozitiven način in veselili se bomo prihajajočih dogodkov.

Še preden se bo Luna pomaknila v veselo Tehtnico, nam lahko malce ponagaja Merkur s Saturnom in v nas naselil nek nerazumljiv NEMIR in odpor do sprememb. V komunikaciji lahko v popoldanskem času pride do nerazumevanja in občutljivosti na KRITIKO. Po 19 uri, ko se bo naša Lunca nalezla HARMONIJE in ravnovesja znamenja Tehtnice, bo že vse lažje in prijetnejše. Zvečer pa dobi še dodatno spodbudo v Marsu in močni seksualni IMPULZI nas bodo prevzeli. Velika moč, energija in seksualni APETIT bo zaokrožil večerno SOBOTNO dogajanje.


NEDELJA bo tudi v energijah Tehtnice, ustvarjalna, poživljajoča in rahlo resna energija, ki bo omogočala konstruktivno DOGOVARJANJE in uravnoteženo delovanje. Odličen aspekt Lune in Saturna je dobrohoten za osebni in poklicni uspeh, vendar moramo paziti, da ne pretiravamo. Jutranji aspekt Venere in Marsa se lahko dotakne odnosov in prinese prepir, večerni z Merkurjem in Neptunom pa ZMEDO v naših mislih, nezbranost.

Tehtnica si močno želi HARMONIJE, sodelovanja in razumevanja in če jo »medejo« težki aspekti, si težko pomaga, razloži, občuti to kot KRIVICO. In kar na lepem njene »sladkosti« od nikoder več, gre v boj, ki ji nič ne paše in si močno zaželi vzpostaviti RAVNOVESJE, ki je bilo porušeno.


Lep vikend si naredimo, nekateri boste »prilimani« na TV ekran in spremljali vse Olimpijske igre v Braziliji, nekateri se boste borili z burjo pri Velebitu, nekateri veselo »čofotali« v morju, no za vas in za vse ostale kjerkoli že ste, en VELIK pozdrav in iskrene ŽELJE,

IMEJMO SE FAJN...)


Astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 1, 05.08.2016 14:11