1, 13.07.2016 20:43

ČETRTEK 14. julija z LUNO v regenerativnem ŠKORPIJONU

Luna v Škorpijonu odpira čustveno intenzivnost, strast, zanesenost, opiranje na OBČUTKE, instinkte in na lastno notranjo moč. Luna se bo usklajevala s Plutonom, Jupitrom, Soncem in kasneje ponoči še z Marsom. Vse bomo doživljali na zelo OSEBNI ravni, vse se nas bo dotaknilo in močna strastna želja po INTIMI bo vrela v nas.

Seveda se moramo IZOGIBATI manipulativnosti in sumničavosti, kar znamenje Škorpijona vleče iz nas. Vplivi vseh planetov bodo spodbudni in podpirajoči za nas, tako, da bo četrtek resnično en zelo INTENZIVEN dan, s poudarkom na globljem OBČUTENJU stvari in ljudi in na močni mentalni RAVNI. Pri tem bo nočni vstop Merkurja v Leva pritegnil NOVE in pomembne zadeve v odnosih in vsesplošni KOMUNIKACIJI. Kreativnost bo MOČNA, besede pa imele večjo TEŽO. To bo dan, ko se bomo osredotočili na OBČUTKE in notranje INSTINKTE. Marsikaj lahko revitaliziramo.


Dnevni vplivi delujejo na SPLOŠNI ravni energije dneva, vsak posameznik pa v sebi nosi svoje energije USKLAJENE z astrološkimi vplivi, zato si lahko naročite svojo OSEBNO astrološko svetovanje. Kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Z VAMI in za VAS astrologinja IRENA DOLAR