0, 24.09.2015 13:42

VIKEND 26. in 27. septembra z LUNO v miroljubnih RIBAH


Nočni kvadrat Marsa in Saturna se bo predvsem čutil na DRUŽBENEM dogajanju, saj dva MALEFIKA skupaj ne prineseta nič kaj obetavnega, kaj se DOGAJA v svetu že itak vemo iz vsakodnevnih novicah, na nas osebno bo deloval bolj kot tenzija in agresivno odzivanje, kot manjša odpornost telesa in manj enrgije v nas . Na osebni dnevni ravni Luna potuje po senzibilni RIBI, vikend bo namenjen sproščanju, pomiritvi telesa tako od zunaj kot znotraj, MEDITACIJI in umirjenem tempu. Luna sreča Neptuna, povdarja intuicijo in notranje OBČUTKE, z opozicijo z Jupitrom SPUŠČAJMO prevelika pričakovanja in se rajši ozrimo vase, se posvetimo sebi.
Vse energije nas usmerjajo k polnim Luninim mrkom, tako da, se vse pripravlja k večji NAPETOSTI in osvetlitvi sporočila tega mrka, ki bo deloval na ODNOSE.

V NEDELJO bo podobna Ribja energija čez cel dan, kasneje zvečer po 21 uri bo Luna vstopila v znamenje Ovna, naredila trigon s Saturnom, se s tem OKREPILA in nas popeljala na nočni Lunin mrk v znamenju OVNA in polno Luno v ponedeljek ob 4:51 uri. Razmišljali bomo o mnogih temah, o ODNOSIH , o osebah in povezavah, ki smo jih RAZVIJALI predhodno.

Lep, sproščen VIKEND vam želim astrologinja IRENA

Nazadnje urejano na 0, 25.09.2015 11:14