0, 12.08.2022 21:51

VIKEND 13. in 14. avgusta z LUNO v romantičnih RIBAH

Vikend z energijo znamenja ribe bo astrološko umirjen,  dal nam bo mir in čas, da se prilagodimo nedavnemu nemiru polne Lune.

Meglena opozicija med Luno in Merkurjem v SOBOTO bo naš glavni izziv, zaradi tega bomo težko jasno izražali svoja čustva in se osredotočili na svoje naloge.

 Vseeno nam bo lažje z nežno, sočutno, idealistično in intuitivno energijo ribice, še posebno, če bomo na dopustu, kje ob vodi, na morju, na lepšem. Sposobni se bomo prepustiti in oprostiti za drobne spodrslaje.

 

Lunin sekstil z Uranom bo v NEDELJO poskrbel za rahel dvig energije, da se bomo odzivali nagonsko in spontano, pa Lunin sekstil z Marsom. Celodnevni aspekt Marsa in Plutona nas spodbudi, da bomo delali subtilne, vendar vplivne spremembe. Izkoristimo notranjo moč, da premaknemo meje, ki smo si jih postavili sami.

 

Danes ne bomo imeli veliko optimizma, Sonce je nasproti retrogradnemu Saturnu in dokazuje pomen discipline in hladnejših odzivov.

Ne preveč jemati vseh zadev zares, ne se jeziti za nekaj, kar ne deluje, ne se ustrašiti vseh izzivov, prepustite se lepi energiji ribice in uživajte vikend.

Jaz bom to, kar sem napisala  upoštevala, lepo vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 12.08.2022 22:04