0, 07.08.2022 13:55

PONEDELJEK 8. avgusta z LUNO v optimističnem STRELCU

Luna je rastoča, aktivna, polna energije, primerna, da kaj ustvarimo, naredimo in opravimo. Luna je v strelcu, optimistična, vendar s povezavo s Saturnom bomo tudi previdni in konstruktivni pri odločanju.

Z vplivom kvadrata Lune in Neptuna lahko odplavamo v mislih v sanje,  na tista področja, ki so najbolj vabljiva in mikavna. Naše misli bodo polne ugank in enigmatičnih simbolov. Do večera bo Luna v praznem teku, zato vam svetujem, da najdete užitek in čas zase. S Soncem v kraljevskem levu nam bo to uspelo.

Zvečer ob 20:38 uri bo vstopila Luna v resnega kozoroga in že nakazovala bolj uradne in poslovne naslednje dneve.

Danes se Zemlja, Sonce v levu in zvezda stalnica Sirius srečajo na istih stopinjah, reče se, da se odpirajo Levja vrata...zvezda Sirius bo močno svetila, ker je najbližje Zemlji. 

Pretočnost energije je večja, okrepljena je naša intuicija, smo močno kreativni, lažje se povežemo z duhovnim svetom in obilje, ki nam je namenjeno lahko prikličemo v svoja življenja. Prinaša luč v naše življenje in prebuja zavest v nas. Razmislimo, kako se lahko povežemo z to kozmično energijo, poglejmo na katerem področju imamo 15 * leva in vodnarja.

 

Lep vstop v nov teden vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 07.08.2022 19:20