0, 17.09.2015 22:13

PETEK 18. septembra z LUNO v emocionalnem ŠKORPIJONU

Luna je danes v Škorpijonu, lepo se POVEŽE s Soncem zato bo dan potekal v tem smislu USKLAJENO s svojimi cilji in potrebami, čustveno bomo čez dan zadovoljni in bolj razumski kot bi škorpijonska narava rada VPLIVALA na nas. Večerni kvadrat z Marsom nam bo DVIGOVAL pritisk in lahko zelo burno odreagiramo, saj bodo naša čustva INTENZIVNA. Bo pa dan pomemben zaradi PREHODA Saturna v novo znamenje Strelca in seveda zaradi Merkurjeve retrogradnosti, o kateri seveda PIŠEMO vsi astrologi.


Bistvo retrogradnosti je pač VRAČANJE v preteklost, v tem času se velikokrat SPOMNIMO in obnovimo kontakte z osebami iz preteklosti, obujamo spomine, obnovimo pretekle začete projekte, jih POPRAVLJAMO, bolj pogosto se odločimo obiskati KRAJE, kateri imajo bogato zgodovinsko in kulturno izročilo, v knjižnici posegamo po zgodovinskih KNJIGAH ter se hitreje spustimo v MEDITACIJO in duhovne sfere. Sedanji čas je odličen za vse inventure, revizije, prenavljanje in OBNAVLJANJE projektov, z intelektualno vsebino, s katerimi smo se predhodno že ukvarjali in jih » spravili v predal«.
Vsem tem vplivom smo še posebno NAGNJENI ljudje z povdarjenim planetom Merkurjem v naši NATALNI karti, ljudje s Soncem, Luno ali ascendentom v znamenju Device in Dvojčkov. Trenutno bi izpostavila še Tehnice, ker je Merkur v tem znamenju.
Veliko VEČ o Merkurjevi retrogradnosti si lahko preberete v BLOGU na moji INTERNETNI strani www.astrologija-regulus.si.


Čim manj ZAPLETOV vam želim in pazljivo na cesti, vaša astrologinja IRENA

 

Nazadnje urejano na 0, 17.09.2015 22:39