0, 28.06.2022 09:19

TOREK 28. junija z LUNO v nemirnih DVOJČKIH in čustvenem RAKU

Torek bo zanimiv dan, pa po mojem predvidevanju tudi prijeten. Smo tik pred mlajem, zato bo aktivne energije manj v nas.

Bolj bomo ležerni, in rajši bomo dolgo spali. Dopoldanski čas bo še dober za poslovne zadeve, če ravno bodo aspekti Lune vplivali seperativno. Stoječi  Neptun v ribah in njegov obrat v retrogradno smer prej daje pasivnost kot neko akcijo, občutili bomo čustveno in psihično občutljivost.

Tudi vse skupaj bo zaokrožil vstop Lune v raka ob 13:53 uri, tako, da bo dopoldne in popoldne veliko sočutja, nostalgije in želje po srčni povezanosti med seboj. Z retrogradnosti Neptuna lahko vsi skupaj zavzamemo več iniciative in kaj več naredimo za očiščenje in ozdravljenje planeta. Naša odgovornost do naših voda in okolja se lahko poveča. Neptun je le bog morja in vseh voda, tako, da ne bodo pozabljene. Bodimo enotni in srčno povezani.

 

Na nebu se sestavlja Sonce kvadrat Jupiter, to je vroča energija, ki ponazarja trenutno visoko vročino, pri nas na morju je v redu, se hladimo v senci, s plavanjem v morju zvečer s klimo in s sladoledom.

 

Lep torek vam želim astrologinja Irena Dolar