0, 22.06.2022 20:04

ČETRTEK 23. junija z LUNO v praktičnem BIKU

Dopoldne bomo še z Luno v aktivnem Ovnu, Saturnova povezava nas bo držala pokonci in močno storilne.

Nič ne bo narobe, če dobro razmislimo o naši prihodnosti in kakšne vizije se nam krepijo. Pluton sporoča, da ne bo neke rutine, da nam ne bo dolgčas, da se moramo pripraviti na raznolikost in spremembe.

Prijetno bo to, da bo prisrčna Venera vstopila v dvojčke in nam sporočala, da je v odnosih in v ljubezni zelo pomembna komunikacija in da nam intelektualna stimulacija preprečuje, da ignoriramo in manipuliramo z ljudmi, ki naj nam bi bili blizu. Ves čas potovanja Venere po dvojčku, tam do 17. julija bo v naše odnose prinesla veliko svežega vetra, raznolikosti in nas spominjala, da je  dolgčas, če je preveč rutine v življenju.

Malce pred 14 uro bo Luna vstopila v zemeljskega bika in sezula ovnove »tekaške superge«…

Bolj ji bo udobno v delovnih čevljih, kjer bo potrpežljivo čakala na konkreten rezultat. Proti večeru se bo zemeljska Luna povezala s Soncem in dobro bomo soočeni s svojimi potrebami, kot z zadovoljstvom drugih. Počutili se bomo dobro in udobno.

Pričakujemo počitnice, kmalu greste šolarji na morje, tudi meni prihaja danes naš šolar in seveda moj mož, vesela, komaj čakam družbe, to bo veselo, pozdrav z morja Irena