0, 26.11.2021 15:07

VIKEND 27. in 28. novembra z LUNO v zemeljski DEVICI

Prvi advent je pred vrati in z njim veliko lepega. Advent je čas pričakovanja, upanja in očiščevanja srca.

Je čas hrepenenja in tihega premišljevanja, pripravljamo se na  praznovanje. Prvo adventno nedeljo naj bi na adventnem venčku zagorela prva od štirih sveč, ki nas pripravlja na Božič. Pred nami je zadnji Lunin krajec in prvi advent.

Luna bo v SOBOTO potovala po znamenju device, po zemeljskem znamenju, ki predstavlja konkretno, otipljivo, stabilno, stvarno in praktično. Zanimalo nas bo vse kar je uporabno, materialno, narejeno in vidno. Odlična sobota za kaj narediti, pospraviti, urediti, obesimo venček na vrata, izdelajmo adventni venček in ga postavimo na mizo. Ugoden dan za pospravljanje doma in okolice.

Predvsem pa bo dan za pridno in marljivo delo ter za čiščenje. Dispozitor te Lune je Merkur, v strelcu, v kvadratu z Luno, morda za nekoga premalo potrpežljiv in izgubljen v podrobnostih.

V NEDELJO bomo imeli tudi Luno v devici, izognili se bomo težjim družinskim temam, saj bomo pod  Venerinim  vplivom bolj pozorni do drugih, hvaležni za to kar imamo in kar nam dajejo drugi, razvajali bomo sebe in svoje domače. Nedeljska rutina nam bo prijala, ker so dnevi kratki in vreme manj obetavno, bomo radi ostali doma in kaj dobrega skuhali, spekli, postregli. Nič bolj ne osreči Luno v devici, kot dobro opravljeno delo in da storimo kaj dobrega za svoje domače.

Prijeten prvi adventni čas vam želim astrologinja Irena Dolar

Nazadnje urejano na 0, 26.11.2021 15:11