0, 25.11.2021 14:01

PETEK 26. novembra z LUNO v dramatičnem LEVU

V petek bomo morda priča dramatičnim dogodkom, saj se bo Luna v levu postavljala nasproti Jupitru. Sigurno bo to čas zase in za svojo promocijo.

Spraševali se bomo, kdo je naš zaveznik, kdo nas podpira in kdo nas spoštuje. Vse preveč je nekega blefa in sprenevedanja, vse preveč ego potreb. Vse preveč užaljenosti, ko poveš nekaj iskreno. Vsi bi bili radi iskreni in zelo pogosto se sliši stavek, da je treba vzeti osebo tako kot je. Vendar, gre ta energija po navadi enosmerno, ko si v vlogi, da slišiš resnico od drugih, hitro postaneš užaljen.

Ko govorimo o prijateljih, smatram da so pravi prijatelji danes redki, ne rečem, da ne obstajajo, vendar jih je malo. Pravi prijatelj je lahko tvoj partner ali partnerica, ko sta že več let skupaj, ali pa osebe ki jih poznamo iz otroštva, šole, študija in smo preživeli veliko časa skupaj. In jih zelo dobro poznamo, njihove prijetne lastnosti in tudi manj prijetne, katere seveda sprejmemo in toleriramo. Kako pa vidite vi prijateljstvo? Imate veliko prijateljev?

Prijeten petek vam želim astrologinja Irena Dolar